Taarten

Onze heerlijke taarten worden met veel vakmanschap en liefde voor het bakkersvak gemaakt door onze banketbakkers. Gemaakt van de beste ingrediënten zoals het zoetste fruit, verse scharreleieren en verse roomboter. Hiermee creëren we de heerlijkste taarten. Op onze website treft u ons assortiment taarten aan. We maken op verzoek ook taarten op maat waarbij vele mogelijkheden zijn. Voor meer informatie kunt u terecht in onze winkels, bellen of e-mailen naar onze bakkerij.

Speciaal zijn ook onze kindertaarten we maken de taarten op met vrolijke chocolaatjes naam en leeftijd en verschillende versiering. Ook is het mogelijk om een fotoschild op de taart te maken, ook hierbij zijn vele mogelijkheden zoals eigen foto’s tekeningen enz. Voor meer informatie kunt u terecht in één van onze winkels.

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en). Bewaartemperatuur: 4 °C
Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist:- Koop gebak altijd vers en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten.- Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen.- Snij taarten altijd met een nat, warm mes.

Slagroomtaart
Slagroomtaart
Gemaakt van Moskovisch cake, gevuld met frambozen-bessenjam, Zwitsers -room en afgewerkt met gesuikerde amandelen, volle romige slagroom en vers fruit van het seizoen.
Mokkataart
Mokkataart
Gemaakt van Moskovisch cake gevuld met mokka Zwitser- room afgewerkt met gesuikerde amandelen, roomboter mokka crème verse noten en karamel uit eigen bakkerij.
Chipolatataart
Chipolatataart
Gemaakt van Moskovisch cake gevuld met een chipolatavulling (bitterkoekjes, gekonfijte vruchten en een vleugje likeur), afgewerkt met roomboter crème en een laagje marsepein.
Vers fruittaart
Vers fruittaart
Moskovisch cake gevuld met frambozen-bessen jam, Zwitser-room aangezet met abrikozenjam en gesuikerde amandelen. Afgewerkt met vers fruit van het seizoen.
Marsepeintaart
Marsepeintaart
Moskovisch cake gevuld met frambozen-bessenjam, Zwitser room afgewerkt met roomboter crème en een laagje marsepein.

© 2018 Copyright by Heiba Service. All rights reserved.